Resultaten voor houten traptreden

 
houten traptreden
Traprenovatie Alles over uw trap laten bekleden met hout.Van Asselt Parket.
Zowel voor het oliën van een trap of voor een trap lakken heeft u keuze uit een grote collectie aan kleuren. Afwerking houten traptreden. Veiligheid voor alles, daarom adviseren wij de traptreden af te werken met een antislip oplossing. Wij leveren vier soorten antislipprofielen die wij frezen in de traptreden.
Moderne houten trappen, prachtig afgewerkt met afzelia, noten, eiken of beuken.
Treden: massief Iroko. Trapbalustrade: gelaagd glaspaneel bevestigd tegen de zijkant van de traptreden. Bevestiging: RVS wandankers en RVS bolsen. Open kenngott trap HM 121. Treden: massief Eiken. Trapbalustrade: RVS balusters met 5 RVS knieregels. Bevestiging: RVS spil en RVS bolsen. Moderne steek bordes steek trap HM120 Houten trap RVS trap balustrade met knieregels.
Massief houten Traptreden Beneluxwoodproducts.
Online op maat bestellen Massief Houten Traptreden Massief Houten Leuningen Massief Houten Stofdorpels Massief Eiken Overzetreden Traprenovatie Stootborden Traprenovatie Massief eiken L profielen U Profielen Hoeklijsten Kwartrond Eiken bekleding trapboom Eiken bekleding open trap Leuninghouders Antislipprofielen Trappen Olie en nog veel meer.
25 beste ideeën over Traptreden, alleen op Pinterest Trap opknappen, Trappen en Trap makeover.
Op zich niet echt. Een trap met houten treden, de stootborden zijn grijs geverfd. Erg mooi en makkelijk na te maken! Stair Care de traponderdelen specialist: Led verlichting voor je trap. Sfeervol en veilig! kleine leeftuin met traptreden naar terras met ligstoelen.
GAMMA Trap renoveren? Traprenovatie overzettreden.
GAMMA heeft traptreden in verschillende soorten, maten en materialen in het assortiment. Ook overzettreden die u over de bestaande treden heen plaatst, vindt u online en in de bouwmarkt. U kunt kiezen uit verschillende merken voor een traprenovatie, onder andere Cando.
Duurzame traprenovatie met eikenhout E.T.R. Traprenovatie ETR traprenovatie.
Hoe wij dat doen? Voordelen houten traprenovatie met eikenhout. Bij ETR geven we de voorkeur aan het trap renoveren met eikenhout. U kunt kiezen voor massief noestvrij of voor multiplank rustieke overzettreden. En hout gaat langer mee dan trapbekleding van laminaat of vloerbekleding.
Trap renoveren met hout? Een houten trap is zo gerenoveerd.
Als u bij een traprenovatie voor hout kiest, dan zijn er twee voordelen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste is het mooi massief, en ten tweede is elke houten trap uniek. De kleurovergangen en lijnen van het hout zijn steeds verschillend per trede.
Prijzen Trap Renovatie Nieuwe Traptreden Stootborden Prijzen.
De lamelparket vloer wordt aan de trap kopzijde voorzien van een massief houten profiel en zowel de houtsoort als de kleur lopen netjes over. Als u zowel de vloer als de trap door ons laat doen kunnen wij de traptreden hetzelfde afwerken als de vloer, indien gewenst loopt alles mooi in elkaar over.
Traprenovatie: Trapidee.
U kiest de houtsoort en de uitvoering, wij zorgen voor mooie houten traptreden. Met Twintrede kunnen we uw trap meestal binnen een dag vernieuwen. Het renoveren van een oude trap ging nog nooit zo snel! Bekleden van traptreden zonder rommel in huis.
Traprenovatie Hamers @Home.
Houten traprenovatie in eiken, die in elke gewenste kleur in olie, lak of verf is af te werken. Laminaat traptreden met authentieke houtdecors, een voelbare antislip oppervlaktestructuur en een geoliede uitstraling. PVC traptreden met een robuust vinyloppervlak, wat uitermate geschikt is voor huiselijk gebruik, maar ook perfect toepasbaar is in projecten.

Contacteer ons