Meer resultaten voor trap

 
trap
Design trappen op maat laten maken! TrappenXL.
Design trappen trapadmin 2016-07-27T1002560000. Design trappen op maat. Design trappen zijn er in diverse vormen en maten. Allereerst is de trap een functioneel bouwkundig onderdeel van uw woning winkel of bedrijfspand. De verdiepingstrap overbrugt praktisch twee verschillende niveaus met elkaar en moet aan een aantal eisen voldoen om zo een goed beloopbare en tevens veilige trap te zijn. Hieronder vindt u ons assortiment design trappen die u volledig op maat kunt laten maken. Wilt u meer weten over een bepaalde design trap?
trap WikiWoordenboek.
een verbinding tussen twee op verschillende hoogte liggende vloeren of terreinen bestaande uit een reeks treden die zich schuin boven elkaar bevinden Hij liep de trap op. vogels een vogel uit de familie Otididae De grote en de kleine trap worden in de Lage Landen niet vaak waargenomen. een schop een stoot met de benen Hij gaf de bal een veel te harde trap. de onderdelen van een duikuitrusting die de druk van de perslucht terugbrengen naar normale druk om te ademen.
Houten trappen Modern klassiek trendy De Vries Trappen.
De Vries Trappen heeft een scala van fraaie houten trappen. U heeft de keuze uit maar liefst 16 verschillende milieuvriendelijke soorten hout. Bekijk onze houten trappen. U bepaalt de stijl van uw houten trap. De houten trap kan een robuust karakter hebben of juist de ruimte van de hal versterken. De meer traditionele trap kan grandeur aan een hal toevoegen door barokke elementen. Of de woning een warme huiselijke sfeer geven. U kunt kiezen voor speelse details en ornamenten. Maar u kunt ook de eenvoud benadrukken in de trap. Houtsoorten zijn daarbij sterk bepalend voor de uitstraling. We adviseren u graag over uw mogelijkheden. Het geheel moet qua vorm stijl en klasse naadloos aansluiten op uw wensen.
Trap gebouw Wikipedia.
Dichte trap een trap met stootborden. Rechte of steektrap een trap met een rechte looplijn. Trap met onderkwart een trap met een kwartdraai onderaan de trap. Trap met bovenkwart een trap met een kwartdraai bovenaan de trap. Trap met twee kwarten een combinatie van. Spiltrap een spiraalvormige rondgaande trap die om een vaste centrale spil loopt de treden zijn aan de spil bevestigd. Wenteltrap een spiraalvormige rondgaande trap zonder spil maar met een open ruimte in het midden de treden zijn aan de gebogen boom bevestigd. Dubbele trap twee trappen die op een bordes uitkomen vaak bedoeld als statussymbool. Luie trap een trap waarvan de helling gering is kleine optrede en grote aantrede.
AA Trappen Houten trappen wentel trappen en exclusieve trappen.
Kom eens langs in onze Showroom. AA trappen is specialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van trappen. Zowel in de woning als in de utiliteitsbouw fabriceert AA iedere trap die u wenst. Tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De trap krijgt de laatste jaren terecht steeds meer aandacht als element van uw woning. Naast dat een trap functioneel moet zijn dient hij ook steeds meer aan esthetische eisen te voldoen een trap kan een verfraaiing van uw woning zijn. Neem contact met ons op. Brandemeer 9 8502 TV Joure. Tel 0513 43 63 80.
TRAP WNT Woordenboek der Nederlandsche Taal.
kent dan het dubbele mv. Soms kan ook het mv. van trap C bedoeld zijn. Trap niet W.K 1. trap s TER LAAN 1929. De Gezant wierd aan de trappen van t Paleis ontfangen MARIN 1701. De gondel was tot voor hun stoep gegleden Dan hemel! hoe verwonderd keken zy Toen zy gereed het vaartuig uit te stappen Den Muzulman ontwaarden op de trappen V. De huisdeur ging open weldra hoorde men het gerucht van voetstappen op de trappen V.
QA De Trap Rotterdam viert de stad.
De meest gestelde vragen over De Trap. Wanneer is De Trap geopend? Op maandag 16 mei Tweede Pinksterdag heeft burgemeester Aboutaleb in bijzijn van onder andere architect Winy Maas De Trap officieel geopend. Trommelaars een fanfare en een spectaculaire act van stuntfietsers op speciaal geprepareerde fietsen van Buycycle waren aanwezig tijdens deze opening. Wat is het formaat van De Trap? De steiger is 57 meter lang 1035 meter breed en 29 meter hoog. De steiger weegt ca. Er ligt 252.000kg ballast in de steiger t.b.v.
Kenngott trappen.
De specialist in natuurstenen trappen. De specialist in moderne houten trappen. De specialist in glazen trappen. KENNGOTT International is sinds de oprichting in het begin van de vorige eeuw uitgegroeid tot Europees marktleider in de trappenbouw met momenteel 150 vestigingen.
trap. trap.
De hoogte tussen twee treden heet optrede de diepte van een trede heet aantrede. Een goed beloopbare trap voldoet aan de formule 2 optrede 1 aantrede 590 mm. Hierbij is de 590 de zogenoemde stapmodulus de lengte van een stap op de trap.
Dakluik met vaste trap.
Dakluik met licht doorlatend of dicht deksel. Vaste trap overbrugt afhankelijk van de uitvoering verdiepingshoogten van 2500 mm tot 3370 mm. Complete GS55 dakluik combinatie is TÜV gecertificeerd. Dakluik en vaste trap worden volledig geassembleerd geleverd. De vaste trap beschikt over een automatische horizontale afstelling van de treden. Maximale veiligheid antisliptreden robuuste leuning dakluik met terugvalremming en contrabalanssysteem. Keuze uit twee trappen en 8 verschillende dakluiken. De dakluik combinaties zijn met twee trapuitvoeringen leverbaar. De standaard GS55 vaste trap met een hellingshoek van 55 tot 65 graden en een steilere GS50 vaste trap voor toepassing in kleine ruimtes of in combinatie met een kleiner dakluik. GS50 voor verdiepingshoogten van 2500 mm tot 3000 50 tot 66. Te combineren met dakluik.

Contacteer ons