Resultaten voor betonnen trap

 
betonnen trap
Afwerking betonnen trap trapbekleding betonnen trappen Betonnen Trap.
Denk maar aan de moderne betonnen trap, de rechte betontrap en de betontrap met bocht, zwevende betonnen trap, de gepolierde betontrap enz. Ook qua trapbekleding en de betontrap afwerking van de betontrap kan je kiezen tussen de houten trapbekleding, natuursteen trapbekleding, tapijt of laat je liever de betontrap verven?
Gepolierde trap in beton Tip prijs advies betontrappen.
Beton is dus een solide materiaal waarmee je zonder enige moeite een onverslijtbare trap van kan maken. Een trap in beton is vuurbestendig, maakt bijna geen contactgeluid en is bovendien heel onderhoudsvriendelijk. Een gepolierde trap hoeft geen verdere afwerking en is verkrijgbaar in verschillende kleurpigmenten.
Videos.
Zelf een betonnen trap maken. Betonnen trappen zijn erg in de mode. Architect Sam Van Welden gaat kijken hoe een betonnen trap wordt gemaakt en vooral hoe ze toegepast worden in de hedendaagse woningen: mijn beton. Mijn bericht online publiceren.
Betonnen trap gieten.
Klusadvies: Betonnen trap gieten. Klusadvies: Betonnen trap gieten. Gerelateerde onderwerpen Reacties Laatste Bericht. Gezocht: firma voor gieten van betonnen trap. 16 Juli 2008, 0953.: Verven betonnen trap. 25 Juni 2010, 0729.: Witte betonnen trap. 31 Mei 2007, 0118.: Betonnen trap egaliseren.
Kostprijs betonnen trap Bouwinfo.
Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. We kregen zonet een factuur binnen van onze bouwfirma die zegt dat de kostprijs voor een betonnen trap deze moet wel op maat gemaakt worden en in het huis gegoten' maar liefst 3350â excl btw is, met tegelwerk zonder tegels.
Betonnen trap bekleden in hout of laminaat Decotrap.
Als de klant dat wenst, komen we langs om de trap af te tekenen, zodat we misverstanden voorkomen. Indien nodig kan Decotrap ook het totaalproject voor zijn rekening nemen: uittekenen, storten en bekleden van de betontrap in hout of laminaat.
Een prefab betonnen trap is specialistenwerk.
Elke betonnen trap is op maat gemaakt van u en uw project. De specialisatie en het maatwerk in prefab betonnen trappen wordt gekoppeld aan de typische klantvriendelijkheid, efficiëntie en flexibiliteit van de Willy Naessens Group. Hierdoor garanderen we ook een aflevering op de vooraf afgesproken datum.
Een betonnen trap bekleden, wat zijn de mogelijkheden? Traprenovatie Upstairs.
Er zijn heel wat goede redenen om te kiezen voor een betonnen trap. Deze trap geeft namelijk de mogelijkheid om de kosten te spreiden, een betonnen trap is snel klaar, wordt op maat gemaakt en heeft een mooie industriële look.
Betonal.
Antislipneuzen: gezandstraalde stroken, PVC boord, antislipstroken kunnen in de betontrede voorzien worden. Bordessen kunnen aan de betonnen trap aangestort worden of los meegeleverd worden. Maatwerk prefab betontrappen. Een trap in beton is standaard uitgevoerd in gewapend industrieel grijs glad zichtbeton.
Je betonnen trap bekleden: de mogelijkheden op een rijtje Traprenovatie Upstairs.
bekleden betonnen trap, betonnen trap, betonnen trap bekleding, trap bekleden, trap bekleden met hout, trap bekleden tegels, trapbekleding, trapbekleding laminaat, trapbekleding stof. Zoeken naar: Zoeken. Wil jij graag ook zo'n' mooie trap? Je traptreden bekleden: de voordelen op een rijtje.

Contacteer ons