Resultaten voor wenteltrap

 
wenteltrap
Anders dan anders Wenteltrap.
Wenteltrappen, ook wel gebogen trappen genoemd, brengen u in een royale, draaiende beweging omhoog. Daarmee zijn deze trappen ideaal voor winkels, showrooms en andere publieke ruimtes, al pakt een wenteltrap ook prachtig uit in een kantoor of woning. Een wenteltrap is een statement, vaak toegepast als hoofdtrap of exclusieve trap.
Wenteltrap 7 definities Encyclo.
De term wenteltrap is het verzamelbegrip voor alle trappen, van hout, steen, beton, staal of wat dan ook, die spiraalvormig omhoog leiden. Dat kan zijn rond een spil of rond een gat. De bekendste wenteltrap is de spiltrap. Deze heeft, zoals de naam aangeeft, altijd een spil.
wenteltrap Engelse vertaling Linguee woordenboek.
In de periode daarna is de kerk alleen zelden nog verbouwd; in de 16de eeuw is de oorspronkelijke herentribune tot het koor verbouwd, in 1708 is e e n wenteltrap n a ar de toren gebouwd, een voorhal bijgebouwd en de sacristie en een nieuw dak op de toren gezet.
Wenteltrap De meest exclusieve wenteltrappen vindt u hier.
Een trap die spiraalvormig omhooggaat wordt volgens het Van Dale Nederlands woordenboek een wenteltrap genoemd. Het begrip draaitrap of spiltrap wordt hier vaak fout gebruikt. Kenmerkend voor een wenteltrap is dat deze in een ronding naar boven draait en minimaal een halve cirkel beslaat.
Wenteltrap Archieven Krepla Trappen.
Draaiende trappen zijn in hoofdzaak te onderscheiden in wenteltrappen en spiltrappen. Het verschil is vrij eenvoudig te herkennen. Een spiltrap heeft een centrale buis in het midden die van de vloer naar de volgende verdieping loopt. Daaraan zijn de treden bevestigd. Een wenteltrap heeft deze spil niet.
Wenteltrappen Kenngott.
Wenteltrappen kunnen door de beschikbare ruimte in bepaalde situaties de enige oplossing zijn. Een wenteltrap neemt immers een minimaal ruimte in. Door de ronde vorm van de wenteltrap komen echter nog meer uitdagingen kijken bij het ontwerp dan bij rechte steektrappen.
Puzzelwoordenboek WENTELTRAP.
Nieuw woord aandragen. Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 4 puzzelwoorden gevonden voor WENTELTRAP.
Spiltrap, Spiltrappen, Wenteltrap, Wenteltrappen, Spil Trap.
Bijvoorbeeld als u de bestaande vlizotrap door een vaste trap naar de zolder wilt laten vervangen. De wenteltrap, ook wel engelse trap genoemd, neemt meer ruimte in beslag en komt in een grotere ruimte het best tot zijn recht. Kenmerkend is de spiraalvorm van deze trap.
Wenteltrappen Een fraai vormgegeven trap in een wokkelvorm!
data-image-id1369" data-titleWenteltrappen" WT01-A" data-descriptionWT01-A" Stalen wenteltrap met mee stijgende knieregels geplaatst in een schoonheidssalon te Leerdam" classngg-fancybox" rel2bfe1234516c70067479be2eece3ff3e" data-image-id1369" data-titleWenteltrappen" WT01-A" data-descriptionWT01-A" Stalen wenteltrap met mee stijgende knieregels geplaatst in een schoonheidssalon te Leerdam" Vraag een offerte aan voor deze trap!"
Jonathan Stroud De schreeuwende wenteltrap Lockwood Co 1 Ikvindlezenleuk.
Anthony, Lucy en George moeten al hun talenten inzetten om te strijden tegen de geest van de Schreeuwende Wenteltrap en om in leven te blijven. Jonathan Stroud De schreeuwende wenteltrap, Lockwood Co 1, Luitingh-Sijthoff 2015, 320 bladzijden, vertaald door Ineke van Bronswijk, 15 genre: detective, griezelverhaal recensie van Mathilde.

Contacteer ons