Resultaten voor wenteltrap

 
wenteltrap
Wenteltrap 7 definities Encyclo.
Een opvallend stevig langwerpig slakkenhuis met 10-12 windingen die geleidelijk in grootte toenemen. Op de windingen staan smalle verticale ribben maximaal 10 die do. Een trap die van boven gezien een halve cirkel of meer beschrijft. De spiltrap is een speciaal type van de draaitrap. De term wenteltrap is het verzamelbegrip voor alle trappen van hout steen beton staal of wat dan ook die spiraalvormig omhoog leiden.
Wenteltrap De meest exclusieve wenteltrappen vindt u hier.
Door de combinatie van diverse materialen en uitvoeringen zijn de mogelijkheden van deze wenteltrap zo goed als onbeperkt. Zowel een klassieke als een moderne uitvoering behoort tot de mogelijkheden. Waar past een wenteltrap het best? De wenteltrap ook wel een Engelse trap genoemd neemt redelijk veel ruimte in beslag. Wenteltrappen komen dan ook het beste tot hun recht in een grote ruimte. Kenmerkend is de spiraalvorm van wenteltrappen.
Natuurinformatie Wenteltrap.
Een opvallend stevig langwerpigslakkenhuis met 10-12 windingen die geleidelijk in grootte toenemen. Op de windingen staan smalle verticale ribben maximaal 10 die doorlopen over de naden ertussen. De mondopening is rond. Tot 4 cm hoog en 12 cm breed. Glanzend wit met soms vlekjes tussen de ribben. Als ze op het strand gevonden worden zijn ze soms blauwgrijs verkleurd.
Trapvormen Snep Trappen de stalen trappen specialist.
Is in veel gevallen te combineren met andere trapvormen. Bekijk nu onze spiltrappen. De wenteltrap of gebogen trap bestaat uit 2 gewalste trapbomen met daartussen treden of tredendragers. Verschil met de spiltrap is het ontbreken van een centrale kolom spil. Bekijk nu onze wenteltrappen. De kwarttrap heeft 1 of meer verdreven gedeelten. De trap is toe te passen met enkel verdreven gedeelte boven en onderkwart maar kan ook goed gecombineert worden met een steektrap gedeelte. Bekijk nu onze kwarttrappen.
Wenteltrap Archieven Krepla Trappen.
Denk aan rechte steektrappen steektrappen met tussenbordes steektrappen met een kwartslag onder of boven noem maar op. Zolang het grootste deel van de trap recht loopt spreken we van een steektrap. Draaiende trappen zijn in hoofdzaak te onderscheiden in wenteltrappen en spiltrappen. Het verschil is vrij eenvoudig te herkennen. Een spiltrap heeft een centrale buis in het midden die van de vloer naar de volgende verdieping loopt. Daaraan zijn de treden bevestigd. Een wenteltrap heeft deze spil niet. Net als de trappen zijn ook onze balustrades allemaal maatwerk. Ook hier kunnen allerlei materialen worden toegepast en verschillende combinaties worden gemaakt.
Praktijk healing reading bioresonantiecounseling.
De kracht van de wenteltrap zit in elk van ons. De wenteltrap staat voor ons levenspad Soms zit het mee en soms zit het tegen. Als het tegen zit willen we uit deze situatie. We proberen zo snel mogelijk van onze pijn af te raken. Vaak missen we dan de les die verborgen zit in die pijn. Daardoor worden we later weer met dezelfde les geconfronteerd. En nog een keer en nog een keer. Vaak wordt de situatie steeds heftiger. Net zo lang tot we bereid zijn onze les aan te gaan.
Synoniemen van wenteltrap ander woord voor wenteltrap synoniemen.net.
als synoniem van een ander trefwoord. brandtrap ladder opgang wenteltrap zoldertrap. woordverbanden van wenteltrap grafisch weergegeven. Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek verwante woorden woordenboeken. WNT i ii iii Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek oorsprong.
wenteltrap Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen wenteltrap DE wenteltrap ES wenteltrap FR. the winding stairs the spiral staircase. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief gestart in 2004.
wenteltrap. wenteltrap.
google binnen de site. Een wenteltrap is een trap die van boven gezien een halve cirkel of meer beschrijft waarbij sprake is van een open ruimte bij het middelpunt van de cirkel. De spiltrap is te beschouwen een speciaal type van deze wenteltrap met een as in plaats van de binnenboom. De wenteltrap wordt ook wel beschouwd als een verzamelnaam van alle soorten trappen die rond een al of niet denkbeeldig midden draaien. Bij wenteltrappen en spiltrappen zijn de treden vanzelfsprekend verdreven. Er wordt wel eens gesteld dat de aantrede minimaal 23 cm moet zijn op de looplijn.
Spiltrap Spiltrappen Wenteltrap Wenteltrappen Spil Trap.
Dit heeft als voordeel dat ook in bestaande situaties bijna iedere positie bereikbaar is. Bijvoorbeeld als u de bestaande vlizotrap door een vaste trap naar de zolder wilt laten vervangen. De wenteltrap ook wel engelse trap genoemd neemt meer ruimte in beslag en komt in een grotere ruimte het best tot zijn recht. Kenmerkend is de spiraalvorm van deze trap. De spiraalvorm van de trap kan worden versterkt door horizontale meestijgende regels toe te passen in het traphek. Ook deze trap kan met verschillende materialen en in diverse uitvoeringen worden geleverd. Laat u adviseren in één van onze showrooms of vraag rechtstreeks een offerte aan via de contactpagina.

Contacteer ons