Meer resultaten voor stalen trap

 
stalen trap
Trappen Snep Trappen de stalen trappen specialist.
Stalen trapframe verwerkt in de wand waarvan de stalen tredendragers compleet zijn. Stalen wenteltrap met glasbalustrade. Dichte stalen wenteltrap met aan binnenzijde een massief stalen balustrade en aan. pagina 1 van 21. 1 2 3 4 5 6.
Stalen trappen van Allstairs De trappen specialist van de Benelux.
Zo kunt u kiezen voor afwerkingen met glas natuursteen of hout. Zowel voor industri253le doeleinden als voor woningen is een stalen trap van Allstairs een geweldige oplossing. Trappen Ruyterkade te Amsterdam. verzinkte stalen halfslagtrap S39. stalen steektrap op keepboom s38. Stalen trap met natuursteen treden S37. RVS spiltrap met vrijdragende mahonie treden S1. open steek trap met RVS middenboom S 2. RVS spiltrap met iroko treden S3. RVS spiltrap met beuken treden S4. open RVS wenteltrap met houten treden s5. RVS spiltrap met vrijdragende houten treden s6. open RVS spiltrap met houten treden s7. open stalen spiltrap met stalen treden s8. Houten zwevende steektrap met RVS balustrade s9. moderne open stalen spiltrap s10. open stalen steektrap s11. Luxe moderne open RVS spiltrap s12. klassieke open gietijzeren spiltrap s13.
Van Baal.
Gebruikte houten trap gebruikte bouwmaterialen online bouwmaterialen. Gebruikte houten Trappen van Baal Herveld gebruikte bouwmaterialen. Gebruikte houten trap oude bouwmaterialen van Baal-Herveld.
Goudriaan bv stalen trappen rvs trappen.
Voor flatgebouwen bedrijfshallen scholen en kleinere woon en bedrijfspanden fabriceren wij ook vlucht en noodtrappen. Deze zijn vaak verzinkt. Wij kunnen deze leveren met of zonder kooiconstructie. rvs trap met beuken treden. verzinkte trap in hal. rvs trap met beuken treden.
Stalen Trap Veldhuizen Trappen.
Ook kunnen wij stalen trappen met houten traptreden op maat leveren. Tot op heden zijn wij gespecialiseerd in het maken van trappen in allerlei uitvoeringen voor zowel de Aannemerij als de particulieren. Via een vast stappenplan zijn wij in staat om snel en effectief te werken en volledig aan de wensen van onze klanten te voldoen. Heeft u interesse voor onze producten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Stalen trappen Lenferink Timmerfabriek LenTiFa.
Fax 0546 44 20 76. Naast het vervaardigen van complete houten trappen maken wij als bedrijf ook diverse houten onderdelen voor stalen trappen. Het industriële en moderne karakter van een stalen trap past zowel in een woning als in een bedrijfsgebouw. Door toepassen van houten elementen krijgt de trap een warme maar toch eigentijdse uitstraling. Voor deze houten accenten kan gedacht worden aan bijvoorbeeld treden of leuningen. Vanuit de wens van onze klant ontwerpen wij deze onderdelen in 3D om vervolgens alles geheel op maat te produceren en leveren. Disclaimer Sitemap Colofon realisatie Lucas IT B.V. Deze site maakt gebruik van cookies. Wilt u meer weten?
Stalen trap met geperforeerde treden TRAPPENKOPEN.nl.
Stalen trap met geperforeerde treden. Trappen Industrietrap Stalen trap met geperforeerde treden. Newtonstraat 37 1446 VP Purmerend Tel 0299-463462 E-mail info@trappenkopen.nl Disclaimer. Luifel van Roest Vast Staal.
Stalen trappen Inspiratie Info Prijs advies.
En of je nu één of twee verdiepingen met elkaar wil verbinden dat maakt voor dit materiaal niet uit. Met een minimum aan steunpunten kun je met een stalen trap grote overspanningen overbruggen. Prijs stalen trap op maat. Een ingewikkelde trap die bestaat uit veel onderdelen en volledig op maat is gemaakt zal natuurlijk duurder zijn dan een simpele rechte trap. Maar voor een roestvrij stalen design spiltrap met een getorste rvs leuning en RVS boom en treden van gelakt beuken betaal je ongeveer 6000. Hiervoor heb je dan wel een prachtige designtrap die op maat gemaakt is voor jouw interieur en waar je de rest van je leven plezier van zult hebben. Een nieuwe trap plaatsen traprenovatie uitvoeren of trapbekleding vernieuwen?
De Vele Opties Van Een Stalen Trap Specialist In Design Trappen.
Home / Tips Advies / Op zoek naar een stalen trap? Op zoek naar een stalen trap? Het is van belang wat er allemaal onder een stalen trap wordt verstaan. In de praktijk merk ik regelmatig dat de klant een andere gedachte bij een stalen trap heeft dan dat wij als fabrikanten in eerste instantie denken. Een combinatie van materialen. Als het gaat om designtrappen dan kan het zijn dat het basisframe wordt uitgevoerd in staal in combinatie met andere materialen bijvoorbeeld houten treden. Ook is het mogelijk dat de trap volledig in staal wordt uitgevoerd.
Metalen trappen Realisaties prijs advies belangrijke info.
Een trap plaatsen of renoveren? Vraag nu gratis prijzen op maat aan. Door de prijsstijgingen van hout en de vele constructiemethoden wordt metaal steeds vaker gebruik om trappen mee te vervaardigen. Een trap in metaal is niet allen bijzonder sterk maar ook toepasbaar in elk type interieur en kan grote lengtes overspannen zonder zware constructies te tonen. Wat moet je weten over een metalen trap. Net zoals elk materiaal heeft ook metaal positieve en negatieve eigenschappen. De belangrijkste voordelen en onderhoudsmaatregelen sommen we hieronder op.

Contacteer ons