Resultaten voor zwevende trap

 
zwevende trap
Zwevende trappen op maat van Genico Anyway Doors.
Zwevende trap op maat Genico. Een zwevende trap blijft tot de verbeelding spreken omdat de zwevende treden inderdaad lijken te balanceren in de open ruimte. Dergelijke moderne trap creƫert een licht en ruimtelijk effect in uw interieur. Genico garandeert een uitvoering volgens de regels der kunst zodat een uiterst stabiele trap uw vlotte doorloop naar hogere sferen garandeert. Het grootste voordeel van de Wallclimber is de montage na de pleisterwerken zodat er vooraf geen constructie dient voorzien te worden!
Zwevende trap.
We mogen de trappen balustrades. Ze worden steeds meer toegepast zwevende trappen. Van Ee Staalspecialisten realiseert al vele jaren trappen balustrades! Deze prachtige zwevende trap hebben we gerealiseerd samen met Soetendaal Trappen.
Unieke zwevende trappen Hoog Exclusieve woon en tuin inspiratie.
De unieke combinatie van een zwevende en draaiende trap werd realiteit het eindresultaat is adembenemend. Maar het bleef niet bij deze ene bijzondere trap ook een rechte zwevende trap met houten treden werd ontworpen. De stijl van deze trap is minimalistisch maar vangt toch je blik doordat het oneindig lijkt. Zodra je de trap betreedt verrijst er langzaam een helder bordes van glas. Het bordes is voorzien van een glazen balustrade waardoor de ruimte licht en doorzichtig blijft net als de rest van het huis. De handleuning die aan de muur bevestigd is wordt s avonds opgelicht door LED-verlichting die van kleur wisselt.
Goedkope bouwpakket Luxe Zwevende Trap Fontanot Wall 80 cm Wall Zwevende Trappen Zwevende Trappen Producten.
Prijs per trede 269. De Wall een zwevende trap. De Wall is een mooie zwevende trap. De treden van deze trappen worden rechtstreeks tegen de muur bevestigd zonder dat u een trapboom ziet. Zo wordt de trap een blikvanger in huis. Door het systeem dat Fontanot heeft ontwikkeld kunt u de Wall zelf installeren. Doordat het trapsysteem uit losse treden bestaat kunt u zelf bepalen hoeveel treden u nodig heeft. Om een idee te geven in het bouwbesluit staat beschreven hoeveel treden u minimaal moet hebben.
Zwevende trappen Genico.
Nieuwe openingsuren op zaterdag! Een zwevende trap spreekt nog altijd tot de verbeelding omdat het inderdaad lijkt alsof deze treden lijken te zweven in de ruimte. De trap neemt als het ware ook minder volume in maar is toch telkens een eyecatcher. Velen vinden het ook wat eigenaardig om de eerste keer een zwevende trap te betreden maar zodra u deze trap eens getest hebt in onze toonzaal zult u overtuigd zijn van de degelijke uitvoering.
Zwevende trap.
Klusidee Forum / Hobby meubelmaken en bouwtekeningen. Ciecie op 24 Januari 2013 0718 Zwevende trap. Graag zou ik een zwevende trap maken uit eik. Deze bloktreden schuiven over de omgekeerde ijzeren u profielen. Hoe bouw ik zo'n trede op om achteraf zo weinig mogelijk werking van het hout te bekomen en bijgevolg kieren of spleten. Is het beter massief ook binnenin of wordt die trede best in verstek gemaakt en bijgevolg met holle ruimtes binnenin. Hoe wordt die trede dan vast gezet om verschuiving over het ijzer te voorkomen. Traptrede afmeting Lengte 90 diepte 25 en hoogte 9 10.
Maken van trap sparing en plaatsen van een zwevende trap van bamboe Bouwbedrijf Schippers.
Maken van trap sparing En plaatsen van een zwevende trap van bamboe. Bouwbedrijf Schippers Maken van trap sparing En plaatsen van een zwevende trap van bamboe_2. Bouwbedrijf Schippers Maken van trap sparing En plaatsen van een zwevende trap van bamboe_1.
Zwevende trap Preferro Metaaltechniek.
Zwevende trap als absolute blikvanger. De zwevende trap van Preferro oogt zeer bijzonder en zorgt voor een extra beleving in de ruimte. Een zwevende trap is subtiel en elegant. Een fraaie RVS leuning zorgt voor het perfecte totaalplaatje. De treden van de zwevende trap bevinden zich aan de ene kant in de muur aan de andere zijde zijn ze vrij en zweven ze in de ruimte.
Semi zwevende trappen vind u bij Allstairs de trappen specialist.
De balustrade is uitgevoerd met RVS spijlen. De leuning is van hout dat compleet is afgelakt. Deze veilige en bijzondere zwevende trap staat in verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland. Bovendien staat onze semi zwevende trap ook opgesteld in onze trappenshowroom te Ede. Onze semi zwevende trappen zijn gestapeld door middel van verchroomde afstandhouders. Hierdoor krijgt deze transparante en opvallende trap een zwevend effect. Al onze functionele design trappen voldoen aan het nieuwe Bouwbesluit en worden ook wel luie trappen genoemd. Ontwerp en bereken zelf uw zwevende droomtrap. Met het online software pakket kunt u zelf uw semi zwevende trap ontwerpen en berekenen. Ga naar onze webshop om direct uw zwevende droomtrap te ontwerpen.
Zwevende trap Trappen Snep Trappen de stalen trappen specialist.
Rechte stalen trap welke is bekleed met natuursteen en RVS plaat. Trapboom aan 1 zijde waardoor de treden lijken te zweven. De trapboom is bevestigd tegen muur uitgevoerd in staal en bekleed met RVS plaat. De trapboom kan in de meeste gevallen verborgen worden achter een voorzet wand. Vormgeving Sennah Francois Hannes. Speciale RVS muurleuning met vierkant bevestigingsplaten.

Contacteer ons