Zoeken naar zwevende trap

 
zwevende trap
Zwevende trap Voorbeelden Prijs advies.
Zwevende trappen doen de woning groter aanvoelen en zijn in vergelijking met standaard trappen ook gunstiger qua prijs omdat er minder materialen gebruikt moeten worden. Opbouw van een zwevende trap. Een zwevende trap wordt gekenmerkt door de zwevende treden die vanuit het niets uit de muur lijken te komen.
zwevende trap. zwevende trap.
klik op de afbeeldingen voor groter. zwevende trap met een trapboom" van staal in een muur noram.: zwevende trap van paaltjes" in de muur kristof knockaert timmerbedrijf.: ontwerp van een zwevende trap in een schanskorf.: een bijna zwevende trap; verstevigd met stalen kabeltjes noram.:
Xillix roestvrijstaal Xillix zwevende trappen.
Hekwerk: staal kleur BS-40-03. Omschrijving: aluminium trap met zwevende aluminium treden en rvs bordes. Constructie: trap geheel van aluminium geanodiseerd. Model: Zst strip rvs. Omschrijving: in 1 dag, vervangen van houten trap voor een zwevende trap. Het behang kon netjes blijven zitten.
Zwevende trap Trappen Snep Trappen de stalen trappen specialist.
Vormgeving: Sennah Francois Hannes. Speciale RVS muurleuning, met vierkant bevestigingsplaten. vanaf 15.000, euro. exclusief b.t.w, exclusief videhekwerk, voor 1 trap. product 36 van 125 producten. terug naar overzicht Snep Trappen Park Forum 1102 5657HK Eindhoven Noord-Brabant Tel: 040-2307575 Fax: 040-2307576.
KW / Zwevende trap forum.fok.nl.
vrijdag 25 mei 2007 @ 1629: 35: 32. Een trap zoals als in het voorbeeld staat is in Nederland verboden. Er is namelijk geen balustrade, iets wat verplicht is als het hoogteverschil de valhoogte zeg maar 1 meter of meer is. Wat betreft zwevende treden: je moet een momentvaste verbinding bij de muur hebben.
Semi zwevende trappen vind u bij Allstairs de trappen specialist.
Deze veilige en bijzondere zwevende trap staat in verschillende plaatsen in Nederland en Duitsland. Bovendien staat onze semi zwevende trap ook opgesteld in onze trappenshowroom te Ede. Hoe werkt het? Onze semi zwevende trappen zijn gestapeld door middel van verchroomde afstandhouders.
Zwevende trap in Den Haag Bouwwereld.nl.
Op basis van de kennis en ervaring van een eerder gemaakte houten spiltrap in New York door Rietveld Architects dit bureau ontwierp ook de zwevende trap, is er door de ingenieurs van IMd Raadgevende Ingenieurs een constructief ontwerp gemaakt. De wens om een zwevende trap, zonder kolommen te maken, leidde tot een bijzondere constructie, zegt Rijk Rietveld van Rietveld architecten.
Inspiratieboost: 9x de zwevende trap als eye catcher Roomed.
De tredes van zwevende trappen lijken net te zweven doordat ze veelal los van elkaar aan de muur bevestigd zijn. Vaak zie je een zwevende trap in moderne interieurs vanwege die constructie. Hieronder zetten wij de mooiste voorbeelden op een rijtje.
Zwevende trappen Genico.
De trap neemt als het ware ook minder volume in maar is toch telkens een eyecatcher. Velen vinden het ook wat eigenaardig om de eerste keer een zwevende trap te betreden, maar zodra u deze trap eens getest hebt in onze toonzaal zult u overtuigd zijn van de degelijke uitvoering.
Zwevende trappen op maat van Genico Anyway Doors.
Design trap Corian. Zwevende trap op maat Genico. Een zwevende trap blijft tot de verbeelding spreken omdat de zwevende treden inderdaad lijken te balanceren in de open ruimte. Dergelijke moderne trap creƫert een licht en ruimtelijk effect in uw interieur.

Contacteer ons