Resultaten voor zwevende trap

 
zwevende trap
Zwevende trap Trappen Snep Trappen de stalen trappen specialist.
Rechte stalen trap welke is bekleed met natuursteen en RVS plaat. Trapboom aan 1 zijde waardoor de treden lijken te zweven. De trapboom is bevestigd tegen muur uitgevoerd in staal en bekleed met RVS plaat. De trapboom kan in de meeste gevallen verborgen worden achter een voorzet wand. Vormgeving Sennah Francois Hannes. Speciale RVS muurleuning met vierkant bevestigingsplaten.
Zwevende trap in Den Haag Bouwwereld.nl.
Zwevende trap in Den Haag. 07-06-2017 Geplaatst door Daniël van Capelleveen. De Raadzaal van het stadhuis in Den Haag is onlangs volledig gerenoveerd. Blikvanger is de zwevende trap in het atrium die opgebouwd is uit gelamineerd vuren fineerhout. Het ontwerp is in zeer korte tijd gerealiseerd door alle partijen vanaf het begin bij het proces te betrekken. Twee maanden voor oplevering van de vernieuwing van het stadhuis stond alleen nog maar het architectonisch ontwerp van de trap op papier.
Goedkope bouwpakket Luxe Zwevende Trap Fontanot Wall 80 cm Wall Zwevende Trappen Zwevende Trappen Producten.
Prijs per trede 269. De Wall een zwevende trap. De Wall is een mooie zwevende trap. De treden van deze trappen worden rechtstreeks tegen de muur bevestigd zonder dat u een trapboom ziet. Zo wordt de trap een blikvanger in huis. Door het systeem dat Fontanot heeft ontwikkeld kunt u de Wall zelf installeren. Doordat het trapsysteem uit losse treden bestaat kunt u zelf bepalen hoeveel treden u nodig heeft. Om een idee te geven in het bouwbesluit staat beschreven hoeveel treden u minimaal moet hebben.
Xillix roestvrijstaal Xillix zwevende trappen.
Constructie ontwikkeld en vervaardigd door Xillix. Architect villa Engel architecten. Aannemer villa Bouwbedrijf van Dinther. Omschrijving zwevende trap of vrijdragende trap met treden blind gemonteerd. Foto TZ-3 Ordernr 14-0005. Model Zst rond lopend. Omschrijving ronde zwevende trap met rvs leuning. Treden eiken met lichte white wash. Foto TZ-4a Ordernr 09-0504. Omschrijving roestvrijstalen spiltrap met zwevende vrijdragende acacia treden. Treden massief duurzaam acacia wildpatroon.
zwevende trap. zwevende trap.
Een zwevende trap is een trap die bestaat uit treden die geen directe verbinding met elkaar hebben de treden worden slechts aan n korte zijde gesteund. De treden zijn gevat in een muur of andere solide constructie. Om ook aan het uiteinde van de treden te kunnen lopen dienen de treden zeer goed bevestigd te zijn in de muur eventueel via een stalen trapboom wang in de muur.
Inspiratieboost 9x de zwevende trap als eye catcher Roomed.
Dat zag je bijvoorbeeld al in dit appartement in Brazillië met de trap als statement. Maar de nummer één onder de trappen is volgens ons toch wel de zwevende trap. De tredes van zwevende trappen lijken net te zweven doordat ze veelal los van elkaar aan de muur bevestigd zijn. Vaak zie je een zwevende trap in moderne interieurs vanwege die constructie. Hieronder zetten wij de mooiste voorbeelden op een rijtje. Bron Richard John Seymour. Bron Helen Green Design. Veel zwevende trappen worden gemaakt van hout maar we spotten ook andere materialen. Denk aan marmer staal of glas zoals je hieronder ziet.
Zwevende trap TRAPPENKOPEN.nl.
Wij zijn leverancier van zwevende trappen. En omdat wij veelal maatwerk leveren zijn de mogelijkheden van onze zwevende trappen vrijwel onbeperkt. Onze specialist in zwevende trappen komt de nieuwe trap vakkundig inmeten. Daarna wordt de gewenste zwevende trap door onze monteurs geïnstalleerd. Meer info over onze zwevende trappen? Wilt u meer te weten komen over onze zwevende neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag de zwevende trap van uw dromen te realiseren. Hieronder treft u een aantal voorbeelden aan van reeds door ons geleverde zwevende trappen.
Zwevende trap.
Klusidee Forum / Hobby meubelmaken en bouwtekeningen. Ciecie op 24 Januari 2013 0718 Zwevende trap. Graag zou ik een zwevende trap maken uit eik. Deze bloktreden schuiven over de omgekeerde ijzeren u profielen. Hoe bouw ik zo'n trede op om achteraf zo weinig mogelijk werking van het hout te bekomen en bijgevolg kieren of spleten. Is het beter massief ook binnenin of wordt die trede best in verstek gemaakt en bijgevolg met holle ruimtes binnenin. Hoe wordt die trede dan vast gezet om verschuiving over het ijzer te voorkomen. Traptrede afmeting Lengte 90 diepte 25 en hoogte 9 10.
Zwevende trap Preferro Metaaltechniek.
Zwevende trap als absolute blikvanger. De zwevende trap van Preferro oogt zeer bijzonder en zorgt voor een extra beleving in de ruimte. Een zwevende trap is subtiel en elegant. Een fraaie RVS leuning zorgt voor het perfecte totaalplaatje. De treden van de zwevende trap bevinden zich aan de ene kant in de muur aan de andere zijde zijn ze vrij en zweven ze in de ruimte.
Unieke zwevende trappen Hoog Exclusieve woon en tuin inspiratie.
De unieke combinatie van een zwevende en draaiende trap werd realiteit het eindresultaat is adembenemend. Maar het bleef niet bij deze ene bijzondere trap ook een rechte zwevende trap met houten treden werd ontworpen. De stijl van deze trap is minimalistisch maar vangt toch je blik doordat het oneindig lijkt. Zodra je de trap betreedt verrijst er langzaam een helder bordes van glas. Het bordes is voorzien van een glazen balustrade waardoor de ruimte licht en doorzichtig blijft net als de rest van het huis. De handleuning die aan de muur bevestigd is wordt s avonds opgelicht door LED-verlichting die van kleur wisselt.

Contacteer ons